Godt Lokalt Logo_medium

Vi starter flyttingen

En stor Milepæl i IT-prosjektet er nå rett rundt hjørnet.

Som en forberedende aktivitet til å bytte ut Navision med Dynamics flytter vi e-poster, kalendre, filer, teams og intranett inn på vår egen Microsoft-løsning i Skyen. Helt konkret får vi alle nye brukernavn og passord til Microsoft Office 365, som alle disse programmene må settes opp med. Og noen av oss må bruke et annet brukernavn enn vi er vant til for å logge på terminalserver og Navision.

Det viktigste først

Datoen for flytting er satt til 7. mars 2023 kl 17.00. Det vil si at når du kommer på jobb dagen etter så er det ny innlogging som gjelder. Vi på kjedekontoret, samt vår IT partner Embriq står i beredskap hele 8.mars for å sikre at alle får kommet seg inn.

Brukerveiledningen er delt opp i seksjoner for å gjøre det så oversiktlig som mulig for deg. Vi ber deg gå gjennom alle seksjonene som er aktuelle, og følge disse fra topp til bunn. Det er veldig viktig at du gjør dette under migreringen. Vi vil sende ut meldinger og holde deg oppdatert så godt vi kan gjennom hele prosessen. Det vil også være flere som står klare med en hjelpende hånd frem til alle er på plass.

Veiledninger

Her er alle de ulike brukerveiledningene som er relevant for denne flytteprosessen. Begynn gjerne fra den første og jobb deg kronologisk gjennom. Om du står fast tar du kontakt med oss på kjedekontoret for umiddelbar asssistanse.

Hva om jeg ikke får det til?

Da er det flere som har IT hjelp ute hos sin grossist. Vi foretrekker helst at dere benytter dere av den lokale hjelpen, men vi på kjedekontoret er naturligvis klar til å hjelpe ved behov. Vår IT partner Embriq står også i beredskap denne dagen.

Svein Arild Haugum
IT Leder
92063445
svein.arild@spesialgrossisten.no

Andreas Fiske
Ansvarlig Redaktør – Sosiale Media
92698933
andreas.fiske@spesialgrossisten.no

Embriq Support
IT Partner
21939971