Godt Lokalt Logo_medium
Icon_SharepointForIphone

Intranett på iPhone

Hvordan installere appen for Intranettet vårt på iPhone

For at du få siste relevante info fra organisasjonen er det viktig at du installerer appen SharePoint på din mobil og logger deg på denne. SharePoint er appen som brukes til Intranettet vårt.

1

Start med å gå til AppStore. Ikonet for dette ser slik ut:

2

Øverst i AppStore finner du et søkefelt. Her skriver du Sharepoint. Klikk deretter på nedlastings-ikonet for SharePoint som vist på bildet.

3

Når appen er ferdig installert på din telefon så vil nedlastings-ikonet erstattes med en Åpne-knapp. Trykk på denne for å åpne appen.

4

Hvis du ikke er logget på fra før vil du nå bli bedt om å logge på. Klikk på Logg på SharePoint Online. Bruk jobb-epost-kontoen din for å logge på.

5

Når du har logget deg på vil du få spørsmål om å tillate varsler. Klikk Tillat.

6

Inne på SharePoint-appen må du nå finne frem Intranettet vårt. Navnet på Intranettet er hjem. Se at du har en stjerne til høyre for hjem. Hvis du ikke har det må du klikke deg inn på den og følge siden. Hvis du ikke ser hjem i listen kan du bruke søkefeltet i toppen. Søk hjem.

Godt jobbet!

Du har nå installert og logget deg på intranettet vårt, og du vil motta varsler når nyheter eller lignende bli publisert. For mer info om bruken av Intranettet, se vår tidligere brukerveilding for dette.