En fullspekket uke på Umami Arena

Umami Arena 2023 gikk av stabelen 14-17 februar – Norges største samlingssted for mat og drikke i NOVA Spektrum i Lillestrøm. Her hadde vi i Godt Lokalt egen stand med egne kokker og representanter fra de fleste regionene våre.

Det beste med Umami Arena

Med en så stor messe er det en selvfølge at vi i Godt Lokalt er med på dette. Umami Arena er stedet der “alle” innenfor mat og drikke i Norge møtes, noe som gir en helt unik mulighet til å prate med både kunder, leverandører og forbrukere.

Vi i Godt Lokalt hadde egen stand, noe som naturligvis tiltrekker seg en god del mennesker. Noen kommer for å få smaksprøver, mens andre vil sette seg ned å prate. Det beste med Umami Arena er relasjonsbyggingen som skjer nesten automatisk. Alle er positive og imøtekommende, og det både styrker og knytter nye relasjoner.

Brobyggeren mellom lokalmat-produsenter og markedet

Umami Arena er bare en av mange måter å synliggjøre oss selv på.

Godt Lokalt har tatt på seg oppdraget å være brobyggeren mellom produsenter av lokalmat og markedet. Til daglig hjelper vi flere hundre små- og mellomstore produsenter ut i markedet.

Vi er, og ønsker å være brobyggeren mellom deg som produsent og markedet. Dette gjør vi fordi vi ønsker at bærekraft, kvalitet og lokal tilhørighet skal få den oppmerksomheten det fortjener.

Høydepunkter

Det var mange høydepunkter på Umami Arena.

Noen av disse var alle våre produsenter som besøkte oss på vår stand. Det var også noen som var på standen i samarbeid med oss, deriblant Lofoten Artic Water og Kyvik Sild. Sistnevnte hadde relansering, og vi gleder oss til hva vi kan få til fremover sammen!

Vi i Godt Lokalt er jo en relasjonsbygger, og driver jo i praksis med relasjonssalg. Vi har unike og nære forhold til våre produsenter, og dette styrkes gjennom blant annet møtesteder som dette.

Takk til Umami Arena for god gjennomføring

Vi er glad for at slike arrangement avholdes, og setter stor pris på god gjennomføring av teamet bak. Dette har gitt oss motivasjon, og vi gleder oss til dagene fremover med økt aktivitet, styrkede relasjoner, og ikke minst mange nye kunder og leverandører.

Følg oss på sosiale medier: