Geheb Conditori
Geheb Conditori AS ble startet av konditormester Alfred Andersen i 1908, og overtatt av Otto Geheb senior noen tiår senere. Firmaet er i dag under ledelse av Kjetil Hodne.
Geheb Conditori var i begynnelsen et rent konditori. Etter hvert utviklet bedriften seg til å bli et fullsortiments bakeri og konditori. Frem til 1985 hadde bedriften bare ett utsalg, men i løpet av få år har Geheb hatt stor vekst og etablert flere utsalgssteder på Sørlandet fra Kragerø i øst til Flekkefjord i vest. De er i dag rundt 220 ansatte med hel- og deltidsansatte fordelt i utsalg, produksjon og administrasjon. I tillegg til butikker, konditorier og privatbestillinger, leverer Geheb bakverk til et bredt utvalg hoteller, kantiner og bedrifter i Kristiansandsområdet. Småbakst Hver dag bakes det ferske horn, fine og grove rundstykker og briks. Disse blir smurt med ulikt pålegg, men kan også kjøpes usmurt. Brød De har 15 forskjellige brød, og de ansattes anbefaling er «Sjefens favoritt». Utvalget av steinovnsbakte brød i flere ulike varianter er meget populært og er tilgjengelig i alle utsalg. Søtbakst Av søtbakst lager Geheb både boller, tolvøres, solskinnsboller, kanelknuter, muffins, cookies og mye mer. Kaker Geheb er kjent for bløtkaken sin, og har i tillegg et bredt sortiment av andre typer kaker som napoleonskake, sjokoladekake, gulrotkake, oreokake, snickerskake og suksesskake. Utsalgene kan by på et bredt sortiment av kaker og brød til hverdag og fest, og i tillegg lager de spesialkaker til enhver anledning. Geheb baker alle sine produkter fra bunnen av og er svært opptatt av høy kvalitet på råvarene.