Grillo Catering

Grillo Catering

Grillo Catering har siden 1994 levert selskapsmat til større og mindre arrangementer i Vesterålen, Lofoten og Lødingen. Bedriften drives av Tore Willassen og Tore Lagesen som begge har mangeårig erfaring som kokk og i kjøkken-ledelse.

Grillo Catering produserer alle typer mat til privat- og bedriftsmarkedet. Fra 2015 produserer de «ferdigmat» ved bruk av TorusPak-teknologien for bedrifter, institusjoner og dagligvare-butikker i Nord-Norge. Til daglivare-butikker produserer de også sushi for ukentlig levering. Grillo er også medeiere i nyåpnede Petroleum Bar & Restaurant på Sortland. Denne ligger like nedenfor rundkjøringen i sentrum og er en sushirestaurant, dog også med varmretter på kartet. Kjøkkenet styres av polske Dawid Szmurlo som tok turen fra Opus V(2 stjerner i guide michelin) i Tyskland, for å jobbe her i nord med verdens beste råvarer. De ønsker alle velkommen innom på Petroleum!

Grillo Catering logo
Grillo Catering er tilgjengelig her:
klikk for kontaktinfo