Norsk Økoraps
RO er en økologisk kaldpresset rapsolje, fremstilt av rapsfrø fra norske gårder. Med et høyt innhold av omega 3, og svært lite mettet fett, er rapsoljen blant de sunneste matoljene på markedet. Dette, kombinert med en mild og god smak, gjør RO svært anvendelig.
Gjennom naturlig foredling over flere år har rapsplanten blitt et utmerket utgangspunkt for en sunn, god og anvendelig matolje. Gunstig sammensetning av fettsyrer Rapsolje har en svært god ratio mellom omega-3 og omega-6. Den har også en fordelaktig sammensetning av flerumettet og enumettet, med et svært lavt innhold av mettet fett. Oljen er naturlig rik på vitamin E, som er med på å styrke immunforsvaret. Flere norske ernæringsfysiologer sier at kaldpresset rapsolje er en av de aller sunneste matoljene i norske butikker. Lokal forankring Rapsolje har blitt omtalt som nordens olivenolje. Norsk raps gir den tryggheten og kvaliteten du som forbruker fortjener. Smak og anvendelighet Rapsolje har en naturlig og god smak som passer utmerket inn i det norske kostholdet. Sammen med sitt brede bruksområde gjør dette rapsoljen til en naturlig del av ethvert norsk kjøkken.