Hei.

Vi er Team Godt Lokalt Øst og vi heier på små lokale produsenter. Endelig er vi klare, nå skal vi ut i markedet med lokale matskatter til Horeca.

Vi er lidenskapelig opptatt av lokalmat og mener dette er et stort og viktig samfunnsansvar å ivareta, også fordi det er bærekraftig og samfunnsviktig for Norge. Vi distribuerer med egne biler og er med vårt komplette salgs- og markedsapparat en optimal samarbeidspartner for lokale småskalaprodusenter.

Her har vi samlet et utvalg av noen av våre lokale småskalaprodusenter på mat og drikke, håper de vil falle i smak. Det handler om vår egen matkultur som vi skal forvalte, nå og inn i fremtiden:

Våre egne tradisjoner og lokale matskatter.

BLI MED OG SETT NORSKE SPESIALITETER PÅ MENYEN!

Vi gleder oss!

STERK SAUS
HALDEN

Helt siden oppstarten av Sterk Saus har vi snakket om våre to viktigste ingredienser; chili og kjærlighet.
Det er på ingen måte tilfeldig. Faktisk er hele ideen bak Sterk Saus basert på kjærlighet. Etter et tiår med kone, barn og tilhørende obligatoriske tacofredager var ganen lei av tacosaus fra butikken. Her trengtes en spiss. Noe som kunne gi tacoen en kraft. For selv taco kan bli kjedelig etter 10 år (det vil si mer enn 500 taco-middager).
Det ble utallige chiliturer til Grønland. Og like mange tennisalbuer på grunn av chilikutting. Så – etter mange timer bøyd over grytene, så de første sausene dagens lys. Familien ble begeistret. Venner ble begeistret. De ville ha mer.

LOFOTEN ARCTIC WATER
LOFOTEN

Lofoten Arctic Water er et norsk firma som tilbyr friskt og rent fjellvann produsert av naturen. Lofoten Arctic Water har som mål å tilby våre kunder det reneste og klareste fjellvannet. Vår nære tilknytning til hav og natur gjør at vi ønsker å minimere mengden mikroplast som ender i havet. Derfor har vi utviklet et alternativ til plast: en aluminiumsflaske med skrukork.

NØISOM
FREDRIKSTAD

Fredrikstads første bryggeri etter årtusenskiftet kom til verden da byens ypperste øl-bryggere møtte noen av byens patriotiske kjøpmenn. Med lidenskap for byen, skaperglede og entusiasme startet Nøisom sin reise.

TROLL
VESTBY

Troll Salmon er en ledende foredlingsbedrift for laks og ørret. Vår produksjon er forankret i norsk tradisjon, og med moderne teknologi og godt håndverk sikres den beste kvaliteten. Vi benytter kun ferskt, førsteklasses råstoff fra utvalgte leverandører. Rask produksjonsgang og de beste råvarene sikrer forbrukeren et sluttprodukt av høyeste kvalitet.

EGGE
LIER

Egge Gård ligger midt i landbruksbygda Lier, sydvendt med utstikt utover hele dalen. Vi har 30 000 epletrær som normalt gir 100 tonn epler hver høst. Gården drives idag av Marius Egge, som er 11. generasjon. Marius er lidenskapelig opptatt av både mat og drikke, han så tidlig et stort potensiale i den flotte, syrlige norske frukten.

GARNVIK
TRØNDELAG

Vi er en liten familiebedrift fra Frøya i Trøndelag. Vi ble etablert januar 2014 og har siden da gjort oss bemerket. Garnvik har nå fått Spesialitet merket. Spesialitet er et offisielt informasjonsmerke som tildeles den beste lokalmat- og drikke. Merket skal løfte fram lokalmat- og drikke med særlige kvaliteter og gjøre den enkel å finne i butikken. Spesialitet garanterer at maten eller drikken er basert på de beste norske råvarer, laget etter særegne, gjerne lokale oppskrifter, laget av dyktige mathåndverkere og vurdert og godkjent av en uavhengig fagjury med høy matfaglig kompetanse