Åkeberg Skoglunn Pølsemakeri
Åkeberg Skoglunn holder til i Grenseveien 69 og har holdt til der i 28 år. I disse årene har det blitt mange gullmedaljer som beste pølseprodusent i Norge. Nå er det imidlertid slutt på pølseproduksjonen på Ensjø. Lokalene som man holder til i skal rives og Obos skal bygge boliger på tomta. Fra 1. januar 2017, skal produksjonen ved Åkeberg Skoglunn flyttes til de tidligere lokalene til Krone Kjøttprodukter på Furuset.
Lokalitetene i Grenseveien 69 har lang historie som næringsmiddel fabrikk, for bygningen i Grenseveien 69 ble oppført som produksjonslokale for Christiania dampkjøkken. Dette var opprinnelig en institusjon for servering av billige middagsretter i en stor spisesal, som holdt til nede i sentrum av Oslo. Det utviklet seg senere til en matvarebedrift med produksjon, catering og serveringsvirksomhet som startet i Grenseveien. De ble i 1971 sammensluttet med Oslo Folkerestauranter. I 1970- og 1980-årene drev Christiania Dampkjøkken cateringvirksomhet, særlig ved oljeinstallasjonene i Nordsjøen. Når disse flyttet ut på 80 tallet så flyttet Åkeberg Skoglunn inn med sin pølse og kjøtt produksjon. Åkeberg Skoglunn produserer diverse pølser, pålegg, farsekaker, spekemat, kebab og andre kjøttprodukter.