Bergen Kaffebrenneri

Bergen Kaffebrenneri

Siden 2009 har lifige aromaer steget til vers fra det legendariske skipsverftet Mjellem & Karlsen, og spredt seg utover Møhlenpris hver gang brennereren på BKB fyres opp. Nysgjerrige kaffeelskere har strømmet til BKB og en hobby har blitt til en bedrift. I dag er vi en fin kreativ gjeng som hver uke leverer fersk-brent kvalitetskaffe til kaffebarer,restauranter, butikker og bedrifter.

Vi bruker kunnskap og sanser for å få det beste ut av hver kaffebønne når vi brenner de. Hver kaffetype som kommer inn i brenneriet er en ny venn som trenger sin egen velkomst og pleie. Verdensdel, jordsmonn og klimaet kaffen kommer fra, samt hvordan kaffebærene er bearbeidet etter plukking, avgjør hvordan det brennes. Dette er for å dyrke frem den optimale smaksopplevelsen.

Vi prøver å komme nærmest mulig bøndene, reise og finne kaffen selv, eller handle med de som står nært bøndene. Vi er opptatt av kaffens kvalitet, men også arbeidsforholdene der den dyrkes. Vi ønsker rettferdig kvalitet! Vår visjon på BKB er å skape et inkluderende miljø for alle typer kaffeentusiaster. VELKOMMEN PÅ MØHLAREN!

BKB-logo-Black
Bergen Kaffebrenneri er tilgjengelig her:
klikk for kontaktinfo