Brämhults Juice
For Bramhults er det ren lidenskap å presse frisk frukt og grønnsaker. Slik har det vært helt siden de første gulrøttene ble presset tilbake i 1947.
Det er lidenskap, og kjærlighet for friske gode råvarer, som driver dem til å gjøre det samme hver dag, hele uken, hele året. Å presse frisk frukt inn i velsmakende juice og se det forlate pressen 24 timer senere – det gjør oss stolte!’ Historien startet på begynnelsen av 50-årene ble det første frø sådd til dagens Brämhults. Visjonær og entreprenør Sigvard Berggren begynner å presse gulrøtter hjemme i kjelleren, i utkanten av Borås. Primært for personlig bruk, men som rykter sprer seg om de gode og sunne saftene, vil det være flere som ønsker å nyte produktet. Han investerer i bedre maskiner og virksomheten vokser. Etter noen år tar en god venn av Berggren over utstyret. Sammen med familien kjører han det lille juicefirmaet i flere tiår, hele tiden med ferskpresset gulrøtter i fokus. Etter dette gikk alt bare oppover, i 1992 startet selskapet å studere en liten sitruspress i Danmark, kalt Valsølille. Inspirasjonen, håndverket glede og kjærligheten til fersk frukt kommer til fruksjon og de starter et svensk-dansk samarbeid. Til slutt tar Brämhults av den danske virksomheten og Brämhults bli det første selskapet i Skandinavia for å kjøpe og presse sitrusfrukter. I 2018 bygger de fremtidens presse. Brämhults investerer i nye anlegg og den nyeste teknologien for å tilby både høyere kvalitet og lengre holdbarhet på alle våre produkter. Alt i ren lidenskap for å presse frisk frukt og grønnsaker til folket!