Brødr Remø

Brødr Remø

I dag er Brødr. Remø lokalisert på den idylliske Sunnmørskysten, nærmere bestemt Fiskerstrand. Kun en halv time unna, finner vi Ålesund; Byen med en av de største og viktigste havnene for eksport av fiskerivarer fra Norge. Med sine kalde og klare fjorder skapes ett ideelt vekstmiljø for laks og annen sjømat, og en mulighet for oss til å presentere produkter av "det røde gullet" Norge er globalt kjent for.

Dedikerte ansatte.

Våre dedikerte og erfarne ansatte er det som definerer Brødr. Remø, og våre produkter. Sammen streber vi mot høyeste mulig effektivitet og kvalitet,  og nettopp derfor er det viktig at alle våre ansatte føler seg tatt vare på og har tro på sin kompetanse.

Håndtverk er hjørnesteinen i vår bedrift.

Vi bruker ikke injeksjon eller noen form for kunstige stoffer i vår produksjon. Lidenskap for yrket og tid er hva vi ser på som avgjørende for et godt produkt. Hos oss er alt gjort på den tradisjonellen måten, med en tidsriktig vri.

Innovativ vri på tradisjon

På samme måte som våre tradisjonelle oppskrifter og metoder er viktige, er innovasjon også en sentral del av Brødr. Remø.  Vi ønsker å være en produsent som utfordrer etablerte produkter og prosesser innen sjømat. Vårt mål er at våre kunder ser på oss som nyskapende, kunnskapsrike og den foretrukne kvalitetsleverandør av fisk og sjømatprodukter.

Kvalitet, kvalitet, kvalitet.

Moderne produksjonsutstyr og kvalitetkontrollsystemer garanterer sporing, en trygg produksjon og uavbrutt kjøle- / frysekjede gjennom hele prosessen fra produksjon til forbruker.  Kontinuerlig prøver vi å fornye oss når det gjelder utstyr, ekspertise og selve prosessen for å opprettholde dette. Høye forventninger til våre leverandøre og oss selv, så vel som bred erfaring innen tradisjonelle prosesseringsmetoder, er for oss en rød tråd.  Hver dag er målet å levere kvalitet som både du og vi skal være stolte av å presentere.

Brødr Remø logo
Brødr Remø er tilgjengelig her:
klikk for kontaktinfo