Brødrene Ringstad

Brødrene Ringstad

Ved å benytte vår erfaring og fagkunnskap ønsker vi å tilby våre kunder smakfulle, ferske og kortreiste kvalitetsprodukter.

Dyrevelferd

Vi har egne verdikonsepter for gris, storfe, lam og kalv hvor levevilkårene for dyrene er satt i fokus. Vi har tett kontakt med våre leverandørbønder for å sikre at dyrene har det godt, og at vi får den beste kvaliteten, smaken og kjøttfylden på råvarene.

Lokale råvarer

Våre dyr blir levert fra flere gårder i Rakkestad bl.a Gjulem gård, Kraugerud gård og Torper gård. I tillegg får vi leveranse fra andre gårder i distriktet når vi har behov. Vi har egne verdikonsepter for gris, storfe, lam og kalv hvor levevilkårene for dyrene er satt i fokus. Vi har tett kontakt med våre leverandørbønder for å sikre at dyrene har det godt, og at vi får den beste kvaliteten, smaken og kjøttfylden på råvarene.

Håndverk

Dyktige håndverkere med utdannelse og erfaring som kjøttskjærere og pølsemakere samt høyere utdannelse innen kokk- og næringsmiddelindustri gjør at vi innehar den faglige kompetansen som gir kjøttprodukter av beste kvalitet.

Kvalitetsprodukter

Bak all foredling av våre råvarer ligger det et ønske om å optimalisere råvarene og produsere velsmakende produkter. Vi kan tilby et bredt utvalg av kvalitetsprodukter, bl.a pølser, karbonader, pålegg, spekemat og stykningsdeler av storfe-, svin- og lammekjøtt.

Service

Ved å benytte vår erfaring og fagkunnskap ønsker vi å gi kundene våre den ekstra servicen de fortjener med personlig service, blide medarbeider og gode kvalitetsprodukter.

Mattradisjoner

Ønsker du å holde gamle mattradisjoner i hevd ved å lage tradisjonelle matretter så har vi råvarene du trenger.

Brødrene Ringstad logo 01
Brødrene Ringstad er tilgjengelig her:
klikk for kontaktinfo