Garnviks Røkeri
Vi er en liten familiebedrift fra Frøya i Trøndelag. Vi ble etablert januar 2014 og har siden da gjort oss bemerket.
Både laks og ørret går igjennom en streng kvalitetskontroll før produksjon. Fisken blir sukkersaltet (blanding som er komponert) i kasser. Dette gjør at all god lake blir tatt vare på, og blir liggende rundt fisken til den er ferdig saltet. Etter en periode liggende i denne salt/sukker blandingen, inklusiv laken, blir fisken skyllet godt i rennende kaldt vann. Deretter legges/henges den til tørking. Når så fisken er tørr nok – settes den til røyking. Fisken blir røkt av en egenkomponert flisblanding av bøk og gran. Til slutt tilsettes den einer. Dette gir en unik god røyksmak av fisken, som er vårt kjennemerke!
Hva er viktig for oss?
Det er viktig for oss å fokusere på verdigrunnlaget vårt, som er ekte råvarer, utsøkt smak, kvalitetsgaranti og kombinasjon av ny og gammel matkunnskap. Både i nærmiljø og regionen ellers er det lokalmatprodusenter og kjennere vi har fått god kontakt med. Dette hjelper oss i utviklingen av både produkter og selve bedriften. Vi jobber hver dag med fokus på kvalitet og krav til råvarer og ønsker å vokse som leverandør av sjømatprodukter i visshet om at vi holder det vi lover kundene våre.