Harstad Bryggeri
Bryggeri er et tradisjonelt engelsk brygghus hvor det kun brukes hele humleblomster for best mulig smak og aroma. Gjæren er hentet i Yorkshire, England, og trives best i åpne gjæringskar hvor vi henter gjær fra toppen til bruk i neste brygg. Harstad Bryggeri brygger øl i både engelsk og belgisk stil, med litt amerikansk inspirasjon på toppen.
Tom Dalhberg er bryggerimester og grunnlegger av Harstad Bryggeri. Tom ånder og lever for godt øl og har et brennende engasjement for at Harstad har det bryggeriet byen fortjener – hver dag. Bryggeriet tar imot grupper for omvisning med ølsmaking på forespørsel. De går gjennom hvordan de forskjellige ingrediensene påvirker ølet og ølbryggingens historie i Norge og forskjellige ølstiler. Smakingen fremhever forskjellene mellom ølstiler som henger sammen med hvordan malt, humle og gjær som er brukt. Om det passer bedre at vi kommer på besøk kan vi fylle kofferten med et passende utvalg og komme på besøk.