Hillersøy

Hillersøy

Hillersøy as er en bedrift der de ansatte er med på hele prosessen fra fangst av fisk til den er kommer ut i butikken. Jostein Hillersøy som eier Hillersøy as er aktiv fisker, og er opptatt av at fisken har den beste kvalitet når den kommer ut til kunden.

Hillersøy er således aktivt med i produksjonen og bearbeidingingen av fisken før den blir fryst til minus 24 grader. Frossen fisk er å foretrekke om bord i båten «Hillersøy». Bedriften fanger fisken i den klare sjøen vest for Bulandet. Fisken blir deretter filetert og fryst i løpet av noen få timer.  Dette gjør det mulig å beholde den ferske smaken av fisk! Fisken er «singel» frosen ,og det er derfor enkelt å ta opp og tine nøyaktig den mengden du ønsker til middag. Produksjonen går føre seg i øysamfunnet «Bulandet» ,der fisk er bærebjelken i lokalsammfunnet. Fisking og fiskeforedling har gått for seg i generasjonar i dette samfunnet  og det har derfor utvikla seg en spesiell og tradisjonrik ekspertise på området.

Hillersøy logo
Hillersøy er tilgjengelig her:
klikk for kontaktinfo