Klæbu Håndbakeri

Klæbu Håndbakeri

Vi hadde lenge en drøm om å starte et helt glutenfritt bakeri og i 2012 etablerte vi Klæbu Håndbakeri AS som et familiedrevet bakeri.

Vår første befatning med cøliaki fikk vi da en av våre gutter fikk diagnosen i -99. Han var da 1,5 år gammel og hadde vært svært syk et halvt års tid. Lettelsen var stor da vi skjønte at alt som skulle til for å få en frisk gutt, var å holde han unna mat med gluten. Vi gikk i gang med baking og annen matlaging og må vel innrømme at det var ikke alt som ble spiselig den første tiden. Mye prøving og feiling, men bakekurs i regi av NCF ga oss en dytt i riktig retning. Baking ble etter hvert ikke noe problem. Ingrid er nå selv blitt bakeleder og har holdt bakekurs for NCF i Sør Trøndelag i flere år. Etter etableringen på 20 kvm i sokkeletasjen hjemme i 2012 har vi flyttet to ganger og nå fyller vi et produksjonslokale på 1100 kvm. Her produserer vi varer til butikker over hele landet. Etterspørselen øker stadig og vi håper at så mange butikker som mulig ønsker å ta inn våre gode og smakfulle glutenfrie produkter. Vi har også et eget utsalg som har åpent en dag i uken. Hit kommer kunder langveis fra for å kunne se, lukte, smake og handle rykende ferske bakervarer. Klæbu Håndbakeri har også en egen app hvor du enkelt kan finne nærmeste utsalgssted. Prøv selv her.

Klæbu Håndbakeri collage
Klæbu Håndbakeri logo
Klæbu Håndbakeri er tilgjengelig her:
klikk for kontaktinfo