NK Meat

NK Meat

NK Meat er en produksjonsbedrift som har spesialisert seg i håndlagde kjøttprodukter og ferdigmat til dagligvare og storhusholdning.

NK Meat ble stiftet av Yonan familen i 2014, og som en anerkjent produsent av gyros i Sverige, ønsket de å overføre suksessen til Norge. Rogaland ble valgt som destinasjon for oppstart av produksjonen, og det med utgangspunkt i at tilgangen på kvalitetsråvarer er svært god i regionen. Vi i NK Meat er en av svært få produsenter som produserer gyros på tradisjonelle "Tompos" med lagvis med marinert svinekjøtt klart til grilling over åpen ild. Siden oppstart har vi investert kraftig i vårt produksjonsanlegg på Ålgård og står i dag med en av de mest komplette og moderne produksjonsanlegg for slik produksjon i Norden.

NK Meat Gyros Kjøtt Front
Yummy Time Logo
NK Meat er tilgjengelig her:
klikk for kontaktinfo