Nødings Delikatesse
Nødings Delikatesse AS ble startet for første gang i 1923 i gamle posten sine lokaler. Da ble bygningen kjøpt av far til Martin Monrad Nøding som drev det fram til ca 1991. Når Waldon Støle kjøpe dette hadde de samtidig så smått begynt å flytte over til Skinsnes der vi holder til i dag. Utsalget i gågata hadde sine siste dager i august 1995. På Skinsnes drev Waldon Støle det frem til sommeren 2004 da Svein Erik Laudal og Karl David Gundersen kjøpe det. De dreiv Nødings sammen til 2007 da Karl David Gundersen overtok stedet og er den som driver det i dag.
Nødings Delikatesse holder på med alt fra smørte rundstykker til store selskaper. De holder til i helt nye lokaler som er nyoppusset først 2007 og siden 2009. Nødings Delikatesse produserer god tradisjonell mat. Kjøkkenet verdsetter tradisjon, kvalitet og kvantitet. I deres butikkutsalg har de fristende og mettende lunsjretter, middagsforslag, råvarer, desserter samt at du kan drøfte matserveringen i ditt neste selskap. Konfirmasjoner, bryllup og andre store anledninger har de meget god erfaring med og de er et trygt valg hvis du verdsetter at maten er velsmakende, ser tiltalende ut og at det rikelig mengde.