Solberg Pettersen
Solberg Pettersen AS er en Nord Norsk produsent og leverandør av pålegg, spekemat, pølser, vilt og andre kjøttvarer.
Solberg Pettersen AS er i dag drevet av Kim Pettersen som 4. generasjon i familien. Bedriften ble etablert av Johan Pettersen i 1924 og skiftet navn da sønnen Solberg overtok driften i 1954. Fram til 1967 bestod driften av fiskekjøp og dagligvarehandel. I 1967 overtok hans kone Nina butikken og drev den fram til 1980. Johan fortsatte driften av butikk og begynte samtidig å utvikle produksjon og salg av kjøttvarer, i all hovedsak fra egen disk. I 1996 ble det bestemt å bygge en helt ny fabrikk for å videreforedle hele sin produksjon. Våren 1997 flytter bedriften inn i nye topp moderne produksjonslokaler. Her produseres bla pinnekjøtt, fenalår, pølser og kjøttpålegg i mange varianter av lokale råverer. Det er hevet over enhver tvil at god mat skaper god stemning. Over alt hvor mennesker samles til sosialt samvær, enten det er i et bryllup, konfirmasjon, barnedåp, konferanser eller andre hyggelige lag, så er god mat viktig for et vellykket selskap. Men god mat krever omtanke, førsteklasses råvarer og kokker som vet hvordan et godt måltid settes sammen. Deres catering, basert på Solberg Pettersens mesterlige råvarer og tradisjoner skaper den gode stemningen. Ingen går sulten fra et bord dekket av dem. De leverer til dagligvaren, storhusholdning og vår egen disk på Extra Storelva.