Vikingens Tørrfisk Snack

Vikingens Tørrfisk Snack

Vikingens Tørrfisksnack sine produkter kommer fra den lille bygden Grenivík på Island med rundt 300 innbyggere. Nært forhold til kysten gir ypperlige produksjonsforhold for tørrfisk som resulterer i et produkt av høy kvalitet. Rett etter at fisken blir fanget om bord blir den umiddelbart satt i tønner med isvann. Der blir den værende helt til bedriften mottar fisken, normalt samme dag som den blir fanget. I produksjonslokalene blir fisken sløyd og filetert, før den renses helt fri for ben. Deretter blir fiskefiletene satt i saltlake før de plasseres i tørkerom. Etter 4-5 døgn er fisken tørket og blir deretter pakket i Vikingens Tørrfisksnacks egne pakninger. Når disse er pakket og klar blir de sendt sjøveien i Norge.

Vikingens Tørrfisksnack ble etablert i Norge i 2012. Ideen startet med at Erlingur Nielsson, daglig leder, importerte tørrfisk i små mengder for salg i sin dagligvarebutikk på Vestlandet. Etter hvert har salget ballet på seg og nå er Vikingens Tørrfisksnack en ledende aktør innen tørrfiskmarkedet i Norge. Bedriftens hovedsalgsområde er i Troms, Nordland og Finnmark der Spesialgrossisten Senja er samarbeidspartner. I tillegg har de utsalgssteder i Hordaland, i tillegg til enkelte utsalgssteder rundt om i landet og nettbutikk. Produsenten har 20 års erfaring av tørrfisksproduksjon og er ledende aktør innen tørrfisksalg på Island. Dette gir Norges befolkning trygghet på stabil leveranse av tørrfisk av høy kvalitet. Bedriftens ønske er å vokse videre til å ha utsalgssteder i alle landsdeler i Norge og introdusere flere produkter. Allerede til høsten 2017 skal Spesialgrossisten Senja prøve ut flere produkter, blant annet tørrfisksnop til kjæledyr.

Vikingens Tørrfisk Snack logo
Vikingens Tørrfisk Snack er tilgjengelig her:
klikk for kontaktinfo