Vestlam

Vestlam

Gjennom Vestlam skal vi bruke hele lammet på en optimal og bærekraftig måte.

I Fana i Bergen finner du de første sporene etter tam sau. I Vestland har vi bestandig vært avhengig av sauen for å kunne forvalte den unike vestlandsnaturen, med sine høye fjell, dype daler og enorme skjærgårder. Vårt mål med Vestlam prosjektet er å hedre disse hjelpsomme dyrene, som har vært, og fortsatt er så viktige for oss. Med respekt for dyret og bærekraften skal vi foredle alt kjøttet på en mest mulig optimal måte.

Vi har lagt mye arbeid ned i å utforme smakfulle og gode produkter på en måte som skal gjøre det så enkelt som mulig for deg som forbruker å få et perfekt resultat når du lager maten hjemme på ditt eget kjøkken. Og ikke minst at du skal få en smaksopplevelse som du ønsker å oppleve igjen og igjen.

Vel bekomme!

Øyvind Vestrheim - Kokk
Øyvind Vestrheim, Mesterkokk